Huidverbetering, wat houdt dat in? Nou, heel veel.eigenlijk, met elk bezoek aan de schoonheidsspecialist, gecombineerd met de juiste producten voor jouw huid om thuis te gebruiken, ben je al bezig met huidverbetering, of liever gezegd, het optimaal behouden van een mooie huid. Maar soms wil of kan je iets extra’s gebruiken voor een specifiek probleem, denk bijvoorbeeld aan acne, wil je daar vanaf, dan wil je dus een mooiere en betere huid, zonder rest-littekentjes.

Meestal gaat het om de verschijnselen van het ouder worden te vertragen of de effecten daarvan een paar jaar terug te draaien, zoals rimpels, pigmentvlekken of een combinatie hiervan. De basis is en blijft altijd een goede huidverzorging, ook thuis met de juiste producten specifiek voor jouw huid.

De behandelingen op dat gebied staan in het subhoofdstuk onder huidverbetering, dit zijn op zichzelf staande behandelingen, maar kunnen gecombineerd worden met andere behandelingen voor een optimaal resultaat, denk dan bijvoorbeeld aan bindweefselmasage of dieptepeelings.

Behandelingen