shutterstock_530268166

Huidverbetering op topniveau!
Een kuur is een ware boost voor je huid, ervaar de ultieme weldaad voor je huid.
deze intense kuur bestaat uit 6 behandelingen met de Dermapen, en BioPeelings, incl. een bijbehorende productset van Salonnepro.
Je krijgt eerst een uitgebreide intake, om te kijken of deze kuur geschikt is, en eventueel te kiezen voor een andere kuur. Een kuur wordt altijd op maat samengesteld.
Bij een Dermapen behandeling wordt de huid met kleine naaldjes op hoge snelheid bewerkt waardoor er kanaaltjes ontstaan om werkstoffen diep in de huid te krijgen. Ook stimuleert dit de huid om nieuw collageen aan te maken, wat zorgt voor een vernieuwde, strakke huid. Ook pigment en kleine (acné) littekens kunnen hierdoor verminderen en zelfs verdwijnen.
De biopeeling is een milde peeling die zorgt voor een gladde huid en huidvernieuwing. In combinatie met de microneedling met de DermaPen zorft dit voor een mooie, gave huid.
De behandeling wordt altijd afgesloten met Bioptron lichttherapie, dit zorgt ervoor dat de huid nog beter in staat is om te herstellen.
Essentieel is het gebruik van de juiste producten thuis, bij deze kuur ontvangt u een verzorgingsset. In de intake leer je om deze op de juiste manier te gebruiken.
De prijs van deze kuur is € 445,=