shutterstock_192320534

Huidverbetering op topniveau!
Een kuur is een ware boost voor je huid, ervaar de ultieme weldaad voor je huid.
deze intense kuur bestaat uit 4 behandelingen (1x per 6 weken) met de Dermapen, incl. een bijbehorende productset van Salonnepro.
Je krijgt eerst een uitgebreide intake, om te kijken of deze kuur geschikt is, en eventueel te kiezen voor een andere kuur. Een kuur wordt altijd op maat samengesteld.Bij een Dermapen behandeling wordt de huid met kleine naaldjes op hoge snelheid bewerkt waardoor er kanaaltjes ontstaan om werkstoffen diep in de huid te krijgen. Ook stimuleert dit de huid om nieuw collageen aan te maken, wat zorgt voor een vernieuwde, strakke huid. Ook pigment en kleine (acné) littekens kunnen hierdoor verminderen en zelfs verdwijnen.
De lange tussentijd van 6 weken is nodig omdat de huid deze tijd nodig heeft om collageen te ontwikkelen, als je in de opbouwfase van het collageen opnieuw een behandeling doet, kan het nieuw gevormde collageen beschadigd raken.
De behandeling wordt altijd afgesloten met Bioptron lichttherapie, dit zorgt ervoor dat de huid nog beter in staat is om te herstellen.
Essentieel is het gebruik van de juiste producten thuis, bij deze kuur ontvangt u een verzorgingsset. In de intake leer je om deze op de juiste manier te gebruiken.
De prijs van deze kuur is € 475,=