elektrisch_ontharen__3_-1

Definitief ontharen

Electrisch ontharen is één van de meest effectieve manieren van definitief ontharen, en wordt vooral toegepast in het gezicht. Voor grotere gebieden is IPL of laserontharing sneller, maar minder effectief.

Het is een werk wat geduld vergt, zowel voor mij als voor u. De haren worden  behandeld d.m.v. een naaldje, deze wordt in het haarzakje geschoven, tot aan de haarfollikel (zie plaatje) waarna er een stroomstootje wordt gegeven. deze stroom is niet bijzonder pijnlijk, en de sterkte is afhankelijke van de haar dikte en plaats op het lichaam (gezicht).
U kunt een intake-gesprek aanvragen waarin we samen kijken wat de mogelijkheden zijn, en krijgt u uitleg over de werkwijze, en wat u zelf kan doen om het proces zo goed mogelijk te laten verlopen.
De kosten voor deze intake krijgt u terug als u binnen 3 maanden met de behandeling start. Is mijn advies om het niet te doen, of een andere mehode te kiezen, dan is het advies gratis.
Ook is het mogelijk om een vergoeding te krijgen via uw ziektekostenverzekering, kijk daarvoor in de polis. U kunt dan zelf de kosten declareren.

voor meer informatie kunt u altijd bellen of mailen, of maak een afspraak!